Какво представлява професионалната ит поддръжка?


Друго / четвъртък, май 3rd, 2018

В наши дни много бизнесмени подценяват професионалната ит поддръжка.

Те разчитат по-скоро на разни сервизи и частни техници, отколкото на специалисти, които да работят 24/7 за поддръжката на информационните технологии. Вероятно по-слабият интерес към фирмите за компютърна поддръжка се дължи на слуховете, че този тип услуги са прекалено скъпи.
Истината е, че качествената ит поддръжка, не изисква инвестиция на огромни средства. Аутсорсинг компаниите, от сорта на www.evrista-bg.com предлагат абонаментни услуги в пакет на ниски цени. Така например можете да се възползвате от предложения за поддръжка на софтуер и хардуер, а също и грижа за сървъри и мрежи. Всичко това няма да ви струва скъпо.

Имайте предвид, че когато се абонирате за ит услуги ще можете да разчитате на обучен екип, който ще се занимава с вашите информационните технологии денонощно. Съпортът се извършва дистанционно, а при нужда от поправка на части, се пристига на адреса ви.

Вече не се налага да обикаляте по сервизи, и да губите ценно време за ремонт на компютрите.

Не на последно място прибавяме опцията да се съхраняват фирмени данни, което е много удобно за собствениците на различни бизнеси. Списъците с клиенти и/или лични данни ще бъдат на сигурно място и защитени от нерегламентиран достъп. Всичко това е в компетенцията на ит поддръжката, така че не се колебайте да инвестирате в този тип полезни услуги.

И, ако сте слушали истории за скъпи ит специалисти, то е време да отхвърлите слуховете. Поддръжката на един компютър не излиза повече от 20 лева, според вашите изисквания. Разбира се, съществуват и по-скъпи операции, но това се договаря отделно с клиента.

В заключение

Професионалната ит поддръжка спестява време, нерви и пари. Тя е правилния избор, който можете  да направите, за да държите компютърните системи в офиса ви в изправност. Не харчете пари за скъпи техници и анонимни майстори, а се доверете на истинските ит специалисти, с чиято помощ ще контролирате бизнеса си и ще повишите успехите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *